top of page
Klim gear.jpg
teamexperiences.png

100% beleving voor het maximale effect

INTAKE, EXPERIENCE EN DEBRIEF MET ONZE 6SENSE™ AANPAK

Leren door ervaren

Special Forces Operators, top-sporters, impact ondernemers. Zij kunnen je als geen ander leren hoe je werkgeluk en productiviteit stijgt als je leert vertrouwen op intuïtie, creativiteit en teamwork. En de beste manier om dat te doen is om het zelf te ervaren. Praatje-plaatje-daadje noemen we dat. En we garanderen jou dat het echt iets anders is dan de gebruikelijke masterclass of webinar.

Na de intake van jouw leerdoel(en), vult elk teamlid de 6Sense™ Matrix in. Zo worden sterke punten en groeigebieden van je team helder. Dan volgt de echte uitdaging; van het ontmantelen van een bom tot met je team bevrijden van een groep gijzelaars. Van een olympische training van een topsporter tot overleven in de wildernis van Zweden. Elke experience sluiten we af met team-debrief waarin we vaststellen wat jullie écht anders willen blijven doen en hoe we dat borgen.

Ranger Afrika.jpg
gerard_edited.png

"Vandaag met het hele MT op missie geweest. Wat een enorm inspirerende en gave dag en wat een toplocatie!"

GERARD VAN DE WEERT
DIRECTEUR PLURIPHARM GROEP
maurice_foto_zorgvisie_edited.png

"Prachtige aanvulling op onze strategiedag waarbij beleving én inhoud zijn gecombineerd! Genoten met het hele team!"

PROF.DR. MAURICE VAN DEN BOSCH
RAAD VAN BESTUUR OLVG ZIEKENHUIS
1645203046813.jpg

"Dit teamuitje zullen wij nooit vergeten! Het was naast ontzettend leuk, ook nog eens heel leerzaam en verbindend."

LISETTE HUIJGEN
EASY CONSULTANCY
VOOR ELK TYPE BEDRIJF EN BUDGET

Kies de experience die bij je past

Kies één van de experiences uit ons aanbod of laat een op-maat avontuur door ons samenstellen. Wij zorgen ervoor dat je team niet alleen deelt in de kennis van onze operators en experts, we laten hen ook in de praktijk ervaren hoe hun organisatieprincipes zelfs in de meest extreme omstandigheden werken. Een beleving om niet te vergeten. Gegarandeerd verbindend!

1. Experiences op jouw bedrijfslocatie

WIJ KOMEN NAAR JOUW BEDRIJF, HEIDAG OF CONGRES
1.1 SPECIAL FORCES TEAM EXPERIENCE

Maak tijdens een boeiende lezing van een van onze operators kennis met de principes van de Special Forces. Hierna ga je samen aan de slag om deze in praktijk te brengen tijdens een uitdagende opdracht. Lukt het jullie de bom op tijd onschadelijk te maken?

afa45781-ac6f-4f6d-9364-2c8a2fd36711 2.jpg

duur:
4 uur
deelnemers:
4-75

1.2 EMBRACE THE COLD

Train de mentale weerbaarheid als team met onze Wim Hof Expert en Operator Nassau201, brein-trainer van de Special Operations Forces. Leer alles over mentale en fysieke controle en ervaar hoe ademhaling, koude en toewijding sleutels tot meer werkgeluk zijn.

Ijsbad 1.jpg

duur:
4-8 uur
deelnemers:
4-25

2. Experiences in ons trainingscentrum

JIJ KOMT NAAR ONS TRAININGSCENTRUM WAAR OOK ECHTE ELITE EENHEDEN TRAINEN
2.1 COMMANDO TEAM-UITJE

Het spannendste teamuitje van Nederland! In ons unieke trainingscentrum Blackout in Didam, ervaar jij hoe commando’s te werk gaan. Je voert met je team een heuse missie uit en evalueert met onze operators wat jullie sterke kanten en verbeterpunten zijn. Te combineren met jullie team-meeting in een aparte zaal.

Combat_Didam.jpg

duur:
4 uur
deelnemers:
4-20

2.2 SPECIAL FORCES EXPERIENCE
MEEST GEKOZEN

Leer tijdens een boeiende lezing hoe de principes van de Special Forces werken en hoe je deze kunt toepassen binnen je bedrijf. Samen ga je aan de slag om een spannende misse te plannen en uit te voeren. Lukt het jullie een groep gijzelaars te bevrijden uit de jungle? Wij eindigen met een groepsevaluatie.

Didam_deelnemers-maquette1.jpg

duur:
8 uur
deelnemers:
4-16

2.3 TALENT FULL MISSION PROFILE

Groeien als leider? Tijdens deze buitengewone ervaring voor talenten gaan we veel verder dan elke andere leiderschapscursus. Je voert een levensechte SF-missie uit. Van plannen, infiltreren tot de actie en hot-debrief zoals commando’s dat doen. Je eindigt met 1-op-1 feedback voor jouw persoonlijke groei als leider.

SFX_edited.jpg

duur:
15 uur
deelnemers:
8-12

3. Experiences in het buitenland

WIJ NEMEN JE MEE OP AVONTUUR IN HET BUITENLAND
3.1 SWEDEN NATURE TRAIL

Weten hoe je samen als team kunt overleven in de wildernis? Tijdens deze unieke hike in de ruige natuur van Zweden leer je van onze survivalexpert operator Nassau14 welke mindset en tools nodig zijn om dit ook echt te kunnen. Een ervaring die je team hechter maakt dan ooit. Inclusief Husky safari.

huskies toer2 kleiner_edited.png

duur:
4 dagen
deelnemers:
4-12

3.2 THREE PEAKS CHALLENGE

Bedwing samen met je team de drie hoogste bergen van Engeland, Wales en Schotland tijdens een 24-uurs challenge onder leiding van onze SF-Operator en commando Nassau15. Ervaar hoe fysiek en mentaal doorzettingsvermogen jou en je team tot ongekende prestaties kan brengen.

Three Peak Schotland_edited.png

duur:
24 uur
deelnemers:
6-16

3.3 UGANDA MOTORBIKE EXPERIENCE

Ga voor maximale teamverbinding door samen op een unieke camp expeditie in het ruige binnenlanden van Oeganda volledig op elkaar aangewezen te zijn. Ontmoet inheemse stammen, wees één met de natuur en leer van ex-commando en expeditieleider Nassau16 hoe je in een onbekende omgeving altijd de juiste keuzes kan maken.

shutterstock_352077590_edited.png

duur:
5 dagen
deelnemers:
6-12

Een voorstel voor jouw team event?

Wij bespreken graag wat jullie doelen zijn en maken vervolgens een voorstel op maat voor een onvergetelijke team-experience!

Dank je wel! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Andere mogelijkheden voor bedrijven

Verrassende, activerende presentaties op jouw event

Begeleiding en advies naar meer werkgeluk en hogere productiviteit

bottom of page