top of page

In overleg met deelnemers

|

Trainingscentrum Blackout Didam

Training Elite Mindset (cursus defensie via POB)

Tijdens deze cursus nemen we je mee op een leerzaam avontuur om je mentale weerbaarheid te vergroten. Met theorie, uitdagende praktijkoefeningen en persoonlijke coaching door Operators van de Special Forces en onze Wim Hof gecertificeerde koude expert. Vergoeding vanuit je POB is mogelijk.

Training Elite Mindset (cursus defensie via POB)
Training Elite Mindset (cursus defensie via POB)

Tijd en locatie

In overleg met deelnemers

Trainingscentrum Blackout Didam, Vincwijcweg 1A, 6941 RG Didam, Nederland

Over het evenement

Over deze Experience 

Hoe kunnnen commando's optimaal presteren in de meest uitdagende omstandigheden? Tijdens deze cursus spciaal voor defensiepersoneel nemen we je mee naar hun domein, waarin 100% mentale controle het verschil tussen slagen en falen betekent. Doe mee en leer hoe jij ook je mentale kracht kunt versterken met (ademhalings)technieken van de Special Forces en de Wim Hof Methode.

Ontwikkel de Elite Mindset van een Commando 

In het eerste deel van de training ligt de focus op mind-control. Ervaar de realiteit van het commandoleven als een commando je meeneemt op een missie tijdens een persoonlijk verhaal. Ontdek de uitdagingen, de doorzettingskracht en de mentale veerkracht die nodig zijn tijdens deze uitzendingen. Dan volgen er een aantal uitdagende opdrachten buiten de comfortzone. Hiermee leren we je mentale barrières te doorbreken met speciale breintrainingstechnieken van de Special Operations Forces. Leer strategieën om gedachten te beheersen en versterk de mentale weerbaarheid, begeleid door Operator Nassau201, tevens brein-instructeur bij de Special Operations Forces.

De Kracht van ademhaling, stofwisseling en het stemmetje in je hoofd 

In het tweede deel van de dag nemen we je mee op een fascinerende reis door het menselijk lichaam met onze Wim Hof-gecertificeerde koudetrainer, Rob Bartels (CRKBO geregistreed). Verken de wetenschap achter ademhaling, stofwisseling en het stemmetje in je hoofd en leer hoe je nieuwe denkpatronen onwtikkelt. Duik samen met Rob in de wereld van mind-control, ademhaling en blootstelling aan kou. Ontgrendel nieuwe niveaus van energie, focus en fysieke prestaties door te leren hoe je de kracht van natuurlijke elementen kunt benutten.

Hoe ziet jouw dag eruit?

 • Kennismaking met verschillende ademhalingstechnieken
 • Uitleg over de werking van je brein in relatie tot je ademhaling
 • Bewustwording van je eigen denkprocessen en hoe je die positief kunt beïnvloeden
 • Professionele begeleiding van Wim Hof trainer en SF-operator
 • Certificaat van deelname van Wim Hof trainer

Wat kun je na het volgen van deze traning?

 • Mentale controle in veeleisende situaties
 • Beheersing van je mind door fysieke en mentale regulatie
 • Omarmen van kou en ademhaling als middel voor mind control
 • Ontwikkeling van een onwrikbare mindset om elke uitdaging aan te gaan
 • Integratie van levensveranderende technieken in dagelijkse militaire routine

Vergoeding via Persoonsgebonden Opleidingsbudget (PPOB)

Deze eendaagse training wordt volledig vergoed via het Persoonslijk Opleidingsbudget (POB). Investeer in je persoonlijke en professionele ontwikkeling zonder financiële zorgen. Deze Experience biedt waardevolle inzichten en inspiratie die je direct verbindt aan situaties in het dagelijks leven. Via onderstaande video vind je een kleine impressie van de training die Govert Sweep (influencer) bij ons gevolgd heeft: https://youtu.be/pGTX9dbVp4Y?si=bgc-p9YY13-xb-wT

Wil jij ook leren hoe je ademhalingstechnieken inzet in verschillende uitdagende situaties die je tegenkomt tijdens je werk maar ook in het dagelijks leven? Wil je weer in verbinding komen met jezelf en weten waartoe je in staat bent door uit je comfortzone te stappen? Meld je dan nu aan voor dexe Training Elite Mindset en ervaar dit samen met ons! 

Omdat wij persoonlijke aandacht belangrijk vinden bestaan de groepen uit maximaal 10 personen.

PLANNING EN BETALING:

Je meld je voor deze Experience aan door op de site de kosteloze intake-ticket te bestellen. Een van onze Operators neemt contact met je op voor een persoonlijke intake. De Experience wordt gehouden in ons trainingscentrum in Didam (waar ook elite eenheden trainen). Tijdens de intake stemmen we de planning met elkaar af zodat dit goed in je planning past. Na afloop van de training ontvang je een certificaat dat je kunt uploaden in jouw online werkomgeving zodat dit binnen je POB declareerbaar is. De intake is vrijblijvend, na de intake bevestig je je deelname definitief.

Tickets

 • Defensie ticket - (intake)

  Deze ticket bevestigt je interesse in Elite Forces Mindset, speciaal voor militairen. Nadat je de ticket hebt besteld, neemt een Operator contact met je op voor een intake. Daarin wordt ook de mogelijke data besproken en facturatie conform je PPOB.

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page