top of page

In overleg met deelnemers

|

Trainingscentrum Blackout Didam

Team Mastery

Een geweldig event op maat voor jouw team waarin je onder begeleiding van de Operators van Nassau420 heuse echte missies gaat beleven én volgens de hot debrief manier gaat evalueren. Leer leiderschap skills, jezelf en je teamgenoten kennen. Een dag om niet te vergeten.

Team Mastery
Team Mastery

Tijd en locatie

In overleg met deelnemers

Trainingscentrum Blackout Didam, Vincwijcweg 1A, 6941 RG Didam, Nederland

Over het evenement

VERLATEN WINKELCENTRUM | 06:09 uur | +2°C

In het schemerdonker beweegt operator Thomas met zijn team geruisloos voort. Hun missie: een prominente gijzelaar bevrijden. Ze naderen de ingang. Thomas geeft het signaal halt te houden. Voor zich zien ze de kleefbom op de deurpost. Elk signaal, elke beweging is nu cruciaal. Terwijl ze dichterbij komen, voelen ze de druk toenemen. "Tijd om te laten zien wat we waard zijn," fluistert Thomas. Zijn hond Clif kwispelt. Hun succes als team hangt nu af van vertrouwen, communicatie, en eenheid; gefaald wordt er niet.

Wat maakt dat een team onder zulke extreme omstandigheden succesvol kan zijn? Het antwoord ligt in een onwankelbaar vertrouwen ijzersterke communicatie, en een gedeelde vastberadenheid. Die eigenschappen leer je niet uit een boekje.

In de 'Team Mastery' Experience ga jij met jouw bedrijfsteam samen leuke en intense momenten beleven. Onder leiding van operators uit de Special Forces en elite eenheden maak je kennis met de eigenschappen die jouw team van goed naar geweldig transformeert. Na een briefing van jullie missie, maak je een plan en ga je samen de jungle in.

Dit avontuur gaat verder dan het testen van vaardigheden; het is een ontdekkingsreis naar de kern van jullie teamdynamiek. Met behulp van onze 6Sense™ Methodiek geven we jullie inzicht in hoe jullie samenwerken en kansen voor verbetering.

Succesvolle teams kennen geen ego’s! En dat is wat deze dag zo bijzonder maakt…

DEZE EXPERIENCE IS SPECIFIEK VOOR TEAMS. SELECTEER DE (GRATIS) KENNISMAKINGSTICKET, LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE NEMEN CONTACT MET JE OP OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN.

Tickets

  • Kennismakingsticket (gratis)

    Deze ticket bevestigt je interesse in de Team Mastery Experience speciaal voor teams. Nadat je de ticket hebt besteld, neemt een Operator contact met je op om je vragen te beantwoorden en een voorstel op maat te maken.

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page