top of page
huskies toer2 kleiner DARK_edited.png
Lead by example

Verantwoord avontuur

DEZELFDE PRINCIPES VOOR SUCCES

Verbinding tussen twee werelden

Nassau420 ontstond toen impact-ondernemer prof. dr. ir. Daan Dohmen en ervaren Special Forces Operator Thomas de V. ontdekten dat de principes die hen beiden succesvol maakten sterk overeen kwamen. En dat ondanks hun totaal andere wereld. Ze besloten deze oerprincipes te delen zodat ook jij er profijt van kan hebben!

Daan en Operator
Groep kano 1.jpg
Experiences for growth
Experiences for growth uniform
NETWERK VAN EXTREME PROFESSIONALS

Dé experience factory

Vandaag de dag is Nassau420 dé plek voor beleving met maximale impact. Ontwikkeld door extreme professionals met allerlei achtergronden. Commando's, topsporters, ondernemers en top-dokters. Honderden deelnemers hebben in Experiences onze oerprincipes al ervaren. Zij gaven ons als waardering een 9.6!

ONDERZOEK EN ONDERBOUWING

Op expeditie naar onze oerkracht

Volg Natuurlijk Daan! als je meer wilt weten over ons fundament. Deze reeks blogs, vlogs en podcasts neemt je mee op een boeiende ontdekkngstocht naar onze oerprincipes als fris antwoord op actuele vraagstukken. 

Onze mede-oprichter Professor Daan Dohmen en avontuurlijk mediamaker Wout Tilders duiken in de geheimen van natuurkrachten, neurowetenschap en organisatiekunde. Via publicaties, interviews en experimenten onthullen zij hoe deze oerkrachten vandaag de dag nog steeds de sleutel vormen tot een gelukkiger en productiever leven!

Natuurlijk Daan!

Onze Operators

Experience

Operator Nassau20 (Thomas)

Een combi van stressbestendigheid en extreme competitiegeest, samen met zelfredzaamheid en zelfkritiek. Mijn stoïcijnse aard vormt de kern van mijn karakter, terwijl mijn familie altijd mijn rots in de branding is. Bijna twintig jaar ervaring als Operator.

Operator Nassau14 (Nicolai)

Operator Nassau14 (Nicolai)

Waar gedachten en processen door elkaar lopen, geloof ik in de kracht van eenvoud. In de natuur jezelf overgeven aan pijn en ongemak voor groei en berusting. Vele uitzendingen als operator en ervaren instructeur Special Operations Forces.

Operator Nassau201 (Thijs)

Operator Nassau201 (Thijs)

Fysieke kracht legt de basis, ware kracht heerst over gedachten: 'Jij hebt de touwtjes van je gedachten in handen.' Mentale en fysieke groei, afwijzing van shortcuts vormen karakter en wilskracht. Zeer ervaren Instructeur bij Special Operations Forces.

Operator Nassau131 (Matthias)

Operator Nassau131 (Matthias)

Een avontuurlijke geest met een diepgewortelde integriteit. Nieuwsgierigheid drijft mij om de wereld te verkennen. Loyaliteit en eerlijkheid verlichten hierbij het pad. Ervaren Medic en certified instructor Special Operations Forces.

Operator Nassau13 (Marcus)

Operator Nassau13 (Marcus)

Als een oester die van zijn probleem een parel maakt….afwijkend van gebaande paden….adaptief met een eigen visie en altijd gaan voor het hoogst haalbare. 20 jaar ervaring in de Special Operations Forces als Operator en Instructeur.

Operator Nassau8 (Hans)

Operator Nassau8 (Hans)

Keiharde werker die het beste presteert in een high performance team. Positief en fan van eerlijke communicatie. Al 20 jaar ervaring binnen de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) en het werken met de Special Operations Forces.

Onze Experts

Daan Dohmen

Prof. Dr. Ir. Daan Dohmen

Vrijheid, rechtvaardigheid, creativiteit, volharding, openheid, loyaliteit en respect. Voor mij geen loze kreten maar de basis voor mijn innerlijke kompas. Serieel impact-ondernemer en investeerder. Als hoogleraar gedreven om anderen te helpen leren.

 Drs. Janneke Tettero

Drs. Janneke Tettero

Gestructureerd, energiek en optimistisch. Altijd bezig met leren en lezen over interactie tussen mensen. Nieuwsgierig naar team-dynamiek. Corporate antropoloog en ervaren directielid in purpose gedreven organisaties. Op missie om cultuur in organisaties te duiden en ontwikkelen.

Wout Tilders

Wout Tilders

Non-conformist in hart en nieren, verslaafd aan avontuur. Gek op échte verhalen met een stevige rode draad. Helpt graag mee deze pakkend te vertalen in woord en beeld. Ervaren marketing professional en voormalig tour-operator van avontuurlijke reizen.

Rob Bartels

Rob Bartels

52 jarige jongen met een roerige geschiedenis. Laat zich verwonderen door de pracht en de kracht van de natuur. Heeft van de kou geleerd dat voelen begrijpen is. Was politieman en inmiddels al ruim 20 jaar acteur, gedragstrainer en gecertificeerd Wim Hof Methode Expert.

Javelin Zwakhalen

Javelin Zwakhalen

Artiest, filosoof en krijger met de ziel van een samoerai. Werkzaam als geestelijk verzorger bij defensie met lange ervaring bij speciale eenheden. Vertrouwen en gemeenschapsgeest als kurk waar zij op drijven. "Het paradijs ligt in de schaduw van het zwaard".

Eva Thus MSc

Eva Thus MSc

Oprichter en eigenaresse van NEWID.  Deze partner helpt bij het aanvragen van subsidie voor bedrijven die naast een Team-Experience van Nassau420 door NEWID begeleid willen worden in slimmer werken en het creëren van een lerende omgeving voor hun team.  

Toy van der Steen

Toy van der Steen

Energieke organisator en verbinder. Altijd op zoek naar uitdagingen en manieren om anderen te inspireren om in beweging te komen. Vitaliteit is hierbij hét thema. Krijgt energie van het zoeken naar creatieve oplossingen en het werken met een team aan een, mooi gezamenlijk doel.

Finn Coenders

Finn Coenders

Finn is een gedreven en resultaatgerichte stagiair, die energie en inspiratie brengt in elke situatie. Hij bloeit op in een dynamische omgeving en is proactief in het bedenken van oplossingen. Het bereiken en vieren van doelen doet hij het liefst. Zijn afgeronde opleiding mediadesign gaat hand in hand met zijn huidige communicatie studie. 

bottom of page