top of page
huskies toer2 kleiner DARK_edited.png
leadbyexample-2.png

Verantwoord avontuur

JOU HELPEN OM ALLES TE WORDEN WAT JE KUNT ZIJN

Onze Nassau420 triniteit

Nassau420 is ontstaan uit de gemeenschappelijk droom van een aantal extreme professionals met jarenlange ervaring, elk in een totaal andere discipline. Deze vakgebieden reiken van special operations forces, tot ondernemerschap, team-coaching, tour-operating en marketing.

Samen hebben we één droom; jou als individu of team te helpen om alles te worden wat je kunt zijn!  Om dat voor elkaar te krijgen volgen we onze drie kernwaarden - De Nassau420 Triniteit op al onze ‘Experiences for growth’. Dit zijn (1) Avontuur door échte ervaringen, (2) Respect door oprechte verbinding en (3) Kwaliteit door selectiviteit.

Ranger Afrika.jpg
Groep kano 1.jpg
experiences.png
Daan en Tommy 2_edited_edited_edited.png
OPERATORS EN EXPERTS OP DIVERSE GEBIEDEN

Verbinding van werelden

Nassau420 is ontstaan na een onverwachte ontmoeting tussen impactondernemer Professor Dr. Ir. Daan Dohmen en Commando Thomas (gefingeerde naam). Na het succes van hun samen geschreven bestseller "GREEN ON," begonnen steeds meer individuen en bedrijven zich af te vragen hoe ze concreet positieve verandering konden bewerkstelligen. Dit werd hun missie, waarbij '420' verwijst naar de 4e letter 'D' van Daan in het alfabet en de 20e letter 'T' van Thomas.

 

Nassau420 is uitgegroeid tot dé plek voor belevingen met maximale impact. Onze experiences zijn met uiterste precisie samengesteld. Om ervoor te zorgen dat alles veilig verloopt en dat jouw 6Sense™-doelen worden bereikt, hebben we een deskundig team van ervaren operators uit de Special Operations Forces. Dit team wordt aangevuld met vooraanstaande experts uit diverse vakgebieden, zoals topsporters, overlevingsexperts, berggidsen en gepassioneerde zorgprofessionals.

LEAD BY EXAMPLE

Verantwoord avontuur

Veel van onze experiences spelen zich af in de prachtige natuur. Deze voedt ons op allerlei manieren bij het ijken van ons interne kompas omdat ze oriëntatiepunten biedt, verbondenheid bevordert en rust en inzicht biedt voor zelfreflectie en richtingbepaling. 

 

We doen er dan ook alles aan om haar te helpen versterken... want dat voelen wij ook als leiderschap. Wij steunen daarom een aantal kleinere goede doelen in binnen- én buitenland, aangedragen door onze Operators en Expers. Zo zorgen we er samen voor dat onze unieke experiences niet ten koste gaan van onze prachtige planeet.
 

natuur Zweden_edited.jpg

Onze Operators

img_2069 2_edited.jpg

Operator Nassau20 (Thomas)

Een combi van stressbestendigheid en extreme competitiegeest, samen met zelfredzaamheid en zelfkritiek. Mijn stoïcijnse aard vormt de kern van mijn karakter, terwijl mijn familie altijd mijn rots in de branding is. Bijna twintig jaar ervaring als Operator.

Nassau14-blur2_edited.png

Operator Nassau14 (Nicolai)

Waar gedachten en processen door elkaar lopen, geloof ik in de kracht van eenvoud. In de natuur jezelf overgeven aan pijn en ongemak voor groei en berusting. Vele uitzendingen als operator en ervaren instructeur Special Operations Forces.

nassaux_720_edited_edited.jpg

Operator Nassau201 (Thijs)

Fysieke kracht legt de basis, ware kracht heerst over gedachten: 'Jij hebt de touwtjes van je gedachten in handen.' Mentale en fysieke groei, afwijzing van shortcuts vormen karakter en wilskracht. Zeer ervaren Instructeur bij Special Operations Forces.

photo-2023-10-05-18-50-19_720_edited.jpg

Operator Nassau131 (Matthias)

Een avontuurlijke geest met een diepgewortelde integriteit. Nieuwsgierigheid drijft mij om de wereld te verkennen. Loyaliteit en eerlijkheid verlichten hierbij het pad. Ervaren Medic en certified instructor Special Operations Forces.

351ebe4a-67eb-440a-8df4-eff128c4eb52_edited.jpg

Operator Nassau13 (Marcus)

Als een oester die van zijn probleem een parel maakt….afwijkend van gebaande paden….adaptief met een eigen visie en altijd gaan voor het hoogst haalbare. 20 jaar ervaring in de Special Operations Forces als Operator en Instructeur.

IMG_5632_resized_20230828_082658761_edited.jpg

Operator Nassau8 (Hans)

Keiharde werker die het beste presteert in een high performance team. Positief en fan van eerlijke communicatie. Al 20 jaar ervaring binnen de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) en het werken met de Special Operations Forces.

Onze Experts

Daan Dohmen _edited_edited.jpg

Prof. Dr. Ir. Daan Dohmen

Vrijheid, rechtvaardigheid, creativiteit, volharding, openheid, loyaliteit en respect. Voor mij geen loze kreten maar de basis voor mijn innerlijke kompas. Serieel impact-ondernemer en investeerder. Als hoogleraar gedreven om anderen te helpen leren.

jt 20-02_edited.png

Drs. Janneke Tettero

Gestructureerd, energiek en optimistisch. Altijd bezig met leren en lezen over interactie tussen mensen. Nieuwsgierig naar team- dynamiek. Team-coach en ervaren directielid in purpose gedreven organisaties. Op missie andere te helpen groeien.

Wout_edited.jpg

Wout Tilders

Non-conformist in hart en nieren, verslaafd aan avontuur. Gek op échte verhalen met een stevige rode draad. Helpt graag mee deze pakkend te vertalen in woord en beeld. Ervaren marketing professional en voormalig tour-operator van avontuurlijke reizen.

Rob Bartels_edited_edited.jpg

Rob Bartels

52 jarige jongen met een roerige geschiedenis. Laat zich verwonderen door de pracht en de kracht van de natuur. Heeft van de kou geleerd dat voelen begrijpen is. Was politieman en inmiddels al ruim 20 jaar acteur, gedragstrainer en gecertificeerd Wim Hof Methode Expert.

PHOTO-2023-10-10-10-03-06_edited_edited.

Fokko Feijen

Direct marketing professional. Ervaren in sociale media. Houdt van clicks en de bricks. Ondersteunt ons team met de aanwezigheid op sociale media en  internet en met het regelen van de meest uiteenlopende zaken voor onze Experiences.

Floris hammer2.jpg

Floris Hammer MSc

Gelooft dat er voorbij onze ingesleten patronen, angst en ego tien kéér meer mogelijk wordt. Brengt met kalmte en vertrouwen houvast om diepgaande ontwikkeling veilig te maken. Is expert in team-training en nieuwe organisatiemodellen.

fcc928_01a42b06a06c4af5abc73a0aa8f16929~mv2.jpg

An Gaiser

Specialist in non-verbale profiling en investigative interviewer van onze partner An Gaiser Consultancy. Wordt uitgenodigd als consultancy profiler, coach en spreker. Expert met veel team-profiling ervaring in onder andere de inlichtingenwereld.

1686996522291 2_edited.jpg

Eva Thus MSc

Impact ondernemer en strategisch adviseur. Oprichter en eigenaresse van onze partner NEWID waarmee we samen bedrijven begeleiden in slimmer werken en het creëren van een lerende omgeving voor hun team.  Standvastig, gezellig en expert in bedrijfsstrategie.

PHOTO-2023-10-22-18-11-00_edited.jpg

Jona Grolleman

Maakt samen met partner Nassau41 teams sportiever en weerbaarder. Zij gelooft in het krachtige principe van zelf het goede voorbeeld geven, waarbij hun mindset en gezonde levensstijl centraal staan. Ondersteunend bij lezingen en experiences.

bottom of page