top of page

ma 18 nov

|

FOB Zweden

Arctic Brotherhood (m/v)

Altijd al benieuwd geweest hoe voelt om als commando ver van de de bewoonde wereld, middenin de natuur te overleven? In deze experience ga je op avontuur in het ruige landschap van Zweden. Mét helikopter infiltratie en meerdaagse survival. Een ervaring die je je leven lang bij blijft.

Arctic Brotherhood (m/v)
Arctic Brotherhood (m/v)

Tijd en locatie

18 nov 2024, 08:00 – 22 nov 2024, 16:00

FOB Zweden, 835 61 Föllinge, Zweden

Over het evenement

ACHTER VIJANDELIJKE LINIES | 03:07 uur | -10 C

Thomas ploegt met zijn team door het onherbergzame winterlandschap. Dikke sneeuw kraakt onder zijn voeten. Zwaar ademend door het gewicht van zijn rugzak verlaten wolkjes zijn mond. Naast zich voelt hij zijn trouwe hond Clif. Oren gespitst. Alert. Nog 15 kilometer te gaan. Zijn oortje kraakt "Nassau20, hier FOB. Vanuit jullie positie, Noord, 400m, 5 warmtebronnen, stationair. Verder geen bijzonderheden. Uit." Thomas klikt zijn radio 2x ter bevestiging. Dit wordt nog een lange nacht waarin zijn skills en kameraadschap tot het uiterste getest zullen worden...

Wat maakt dit zo bijzonder? Waarom kunnen commando's bovenmenselijk lijkende prestaties leveren? Het zit 'm in de specifieke kennis, ervaring en ontbreekbare broederschap. En die zit ook in jou. Je moet het alleen activeren.

In de exclusieve Experience 'Arctic Brotherhood' beleef je het allemaal. Onder leiding van de SF operators van Nassau420 voer je een 5-daagse search en rescue missie uit. Na zorgvuldige planning ga je in een kleine groep op zoek naar de neergestorte piloot MacGiffin. Onderweg leer je om te overleven in een adembenemend, maar onverbiddelijk winters terrein.

Verplaatsen met huskies, navigeren, vuur maken, een nachtelijk onderkomen bouwen en medisch handelen onder druk. Je leert te vertrouwen op diepgewortelde oerprincipes en wat de ongerepte natuur te bieden heeft.

Een ervaring voor het leven. Vol avonturen die je op vele feestjes zal navertellen.

---------------

"Foor S - Prachtig was het. Ik heb veel nieuwe vaardigheden geleerd en inzichten gekregen die mij een betere leider, een leukere moeder en een bescheidener mens maken. Onbetaalbaar!

---------------

Beleef de Ultieme Commando Experience in Zweden! 

Ga met ons mee en duik in een avontuur waarbij je gaat leren vertrouwen op je survival skills, onder de bezielende leiding van Operators Nassau13 en Nassau14. 

 • Start je avontuur met een hart-stopper:  helikopterinfiltratie direct in het ongerepte Zweedse landschap. 
 •  Overleef in de Wildernis: Leer een nachtelijk onderkomen maken, maak gebruik van je omgeving, leer essentiële survivaltechnieken en verbind met de natuur terwijl je navigeert door het ruige terrein .
 • Nachten onder de Sterren: slaap in de open lucht of betrek een verlaten hutje, kook je maaltijden boven een zelfgemaakt vuur en deel verhalen met je teamgenoten terwijl je plannen maakt voor de dagen die komen gaan.
 • Teamwork maakt het verschil: leer het belang van kameraadschap. Je gaat niet alleen de uitdaging aan, maar als onderdeel van een team, waarbij elke actie bijdraagt aan jullie gezamenlijke doel.

Deze meerdaagse Experience gaat niet enkel over survival; het is een reis van zelfontdekking, broederschap, en waar  avontuur in de ongerepte natuur!

Wat is inclusief in deze 5-Daagse?

 • Dag 1 reis+aankomst (2 vluchten en transfer naar de FOB en ongerepte natuur in noord Zweden), Dag 2, 3 en 4 volledig buiten scenario's en diverse activiteiten vanuit FOB en met overnachting(en) in de natuur, oefeningen en spannende opdrachten,  Laatste nacht afsluitend reflectie-diner incl. verblijf in luxe hotel, Dag 5 terugreis).
 • Vervoer (2 vluchten heen en terug)
 • Accommodatie  (waarvan laatste nacht in luxe hotel incl ontbijt en uitgebreid diner)
 • Alle overige maaltijden
 • Volledige uitrusting
 • Veiligheidsbriefing
 • Alle activiteiten op locatie (waaronder helikoptervlucht, husky tocht, sneeuwscooters etc. etc.)
 • Basis fitheidsniveau vereist (in staat om te wandelen met rugzak. Een uitgebreide mission brief inclusief trainingsschema voor rugzak en rugzakverplaatsing krijg je vooraf en is inclusief.

VOOR BEDRIJFSLEVEN

Voor bedrijven bieden we ook een op maat gemaakt programma voor Zweden, waarin plezier en teambuilding centraal staan. We passen het programma aan om te voldoen aan de behoeften van jouw organisatie. Vul hier het formulier onderaan de pagina in, en we nemen contact op voor een voorstel op maat!

Tickets

 • Team Ticket (All in)

  Dit is onze meest exclusieve Experience. Dit ticket geeft toegang tot de volledige Experience inclusief vluchten (2 heen en terug), waanzinnige activiteiten tijdens de missie (o.a. helikopter, ijsvissen, husky safari, sneeuwscooters etc) en alle maaltijden, uitrusting en veiligheidsbriefing vooraf.

  € 14.950,00
  Btw: BTW inbegrepen
 • Individuel Ticket

  Dit is onze meest exclusieve Experience. Dit ticket geeft toegang tot de volledige Experience inclusief vluchten (2 heen en terug), waanzinnige activiteiten tijdens de missie (o.a. helikopter, ijsvissen, husky safari, sneeuwscooters etc) en alle maaltijden, uitrusting en veiligheidsbriefing vooraf.

  € 3.950,00
  Btw: BTW inbegrepen

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page