top of page

vr 08 dec

|

Blackout Didam

Full Mission Profile: voer een SF missie uit!

Groeien als leider? Tijdens deze buitengewone experience in het teken van zelfontdekking gaan we veel verder dan elke andere leiderschapscursus. Je leert een spannende SF-missie plannen, uitvoeren en evalueren op de manier waarop commando’s dat doen. Je eindigt met persoonlijke 1-op-1 evaluatie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Full Mission Profile: voer een SF missie uit!
Full Mission Profile: voer een SF missie uit!

Tijd en locatie

08 dec 2023, 09:00 – 20:00

Blackout Didam, Vincwijcweg 1A, 6941 RG Didam, Nederland

Over het evenement

Wil jij groeien als leider? Bijvoorbeeld als talent in een organisatie, of gewoon omdat je jezelf dat gunt? Maak je dan klaar voor een buitengewone ervaring en training die speciaal is ontworpen voor jou als professional of talent in het bedrijfsleven. Welkom bij onze: “Full Mission Profile”!

Veel verder dan traditionele leiderschapscursussen

Bij deze exclusieve experience - ontwikkeld door onze ervaren instructeurs en operators van de Special Operations Forces -  gaan we verder dan de traditionele leiderschapscursussen. We nemen je mee op een reis van zelfontdekking en persoonlijke groei, waarbij we drie essentiële pilaren van transformatief leiderschap diepgaand onderzoeken: 

 • Het fysieke: hoe ga jij om met stress en druk?
 • Het morele: maak jij de juiste keuzes voor je missie, je mensen en jezelf?
 • Het conceptuele: kan jij strategie vertalen naar een plan en uitvoerbare doelen?

Uniek in Nederland: voer een echte SF missie uit

Bovengenoemde leiderschapscompetenties leer je niet in een boek of masterclass. Deze leer je in de praktijk; in een situatie buiten je comfortzone. En wij bieden je die mogelijkheid door een heuse Special Forces missie van begin tot einde uit te voeren in een team van gelijkgestemden. Je leert doelstellingen te vertalen naar een strategie en een plan. Je voert uit en leert omgaan met continue veranderingen. En je evalueert op individueel én op teamniveau. Je wordt begeleid door echte commando's en professionals uit het bedrijfsleven. Zij delen hun kennis, vaardigheden en geheimen rechtstreeks met jou, zodat je direct kunt profiteren van hun inzichten en ervaringen.

Leer wie je bent en wordt een betere versie van jezelf

Onze Full Mission Profile is een compleet nieuwe benadering van leiderschapstraining. Hier draait het niet om saaie break-outsessies of klassikale concepten. In plaats daarvan staan actie en ervaring centraal. Je zult de werkwijzen en principes van echte commando's ondergaan en deze direct kunnen toepassen in het bedrijfsleven en persoonlijk als leider.  Tijdens deze onvergetelijke ervaring leer je niet alleen wie je bent, maar ontdek je ook welke richting je wilt inslaan . Je wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen, angsten te overwinnen en je potentieel te maximaliseren. Je zult ontdekken hoe je onder druk presteert, teamdynamiek optimaliseert en strategisch denkt in complexe situaties.

Wat kan je concreet verwachten?

De Full Mission Profile omvat een breed scala aan activiteiten en scenario's die je zullen uitdagen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Klimmen, navigeren, samenwerken, beslissingen nemen onder stressvolle omstandigheden - dit alles en nog veel meer staat je te wachten. 

De dag bestaat uit vier onderdelen:

 1. De planning van een SF-missie inclusief alle afhankelijkheden
 2. De uitvoering van een SF-missie inclusief onverwachte gebeurtenissen
 3. De hot-debrief van een SF-missie met je team
 4. Een BBQ en kampvuur om met elkaar te relaxen en de Operators te ontmoeten inclusief (1-op-1/groeps) feedback

Alle materialen, eten en drinken en faciliteiten zijn inclusief. Enige fysieke belastbaarheid is vereist maar je hoeft niet zo fit te zijn als een commando. Bereid je voor op een levenstransformerende ervaring die ongekend gaaf en... nog niet eerder ergens aangeboden werd!

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en je potentieel te realiseren? 

VOOR BEDRIJVEN

Deze Experience is ook voor bedrijven te boeken. Kijk hier voor meer informatie en vul het formulier onderaan in voor een voorstel op maat.

Tickets

 • Individuele ticket

  Dit is jouw ticket voor FMP als individu. De missie vindt plaats op een nader in overleg te bepalen moment. Dit ticket geeft je toegang tot deelname aan de volledige SF-missie inclusief 1-op-1 debrief en alle materialen. Uniek in Nederland! De datum voor de missie wordt in overleg gepland als er in totaal 8 mensen zijn die zich hebben ingeschreven.

  € 795,00
  Btw: BTW inbegrepen
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page