top of page
Ontregel de zorg 2

Gelukkige zorgteams presteren beter!

MEER WERKGELUK EN EEN HOGERE PRODUCTIVITEIT

Minder regeldruk en administratieve last

In de zorg wemelt het van de Paarse krokodillen; formulieren, vergaderingen, kortom bureaucratie. Het is hoog tijd om in de zorg mensen weer bóven processen te stellen. En dat is exact de droom van NEWID én van Nassau420 met dit unieke plan: Jou als zorgteam helpen alles te worden wat je kunt zijn! Als onderdeel van overheidsprogramma [ont]regel de zorg pakken wij de handschoen op om zorgteams op een unieke manier te begeleiden slimmer én vooral ook leuker werken.

Nassau420 logo
Experience
Flyer Daan Dohmen
ORATIE PROF. DR. IR. DAAN DOHMEN: HET KAN ANDERS

Medewerkers in de zorg verdienen beter!

Onze oprichter benadrukte in zijn inaugurele toespraak al dat werken in de gezondheidszorg echt anders kan en moet. Jaarlijks daalt de productiviteit met 1 tot 3% door gebrek aan autonomie en administratieve last. Dit kan anders als je slim samenwerkt met decentrale besluitvorming. Kijk maar naar extreme professionals, zoals commando’s. In de best-seller Green On is beschreven wat de verbluffende resultaten van dit slimmere werken zijn bij zorginnovator Luscii. Daar wordt nu gewerkt in rollen op basis van vertrouwen en... met duidelijke kaders. En ook al is jouw zorgteam geen startup, deze manier van werken geeft ook jouw team vleugels! Daar zijn we van overtuigd!

70%

minder vergaderen

95%

team tevredenheid

0.5%

ziekteverzuim

NAGENOEG KOSTELOOS VOOR JOU DANKZIJ SUBSIDIE

Persoonlijke begeleiding van een aantal zorgteams

Omdat de gezondheidszorg ons aan het hart gaat, maken wij capaciteit vrij van ons team van extreme professionals en organisatie-experts om in 2024 een aantal zorgteams persoonlijk te begeleiden. Dat doen we met onze beproefde 6Sense™ aanpak, in samenwerking met onze partner NEWID. Het bijzondere? Deelname brengt vrijwel geen kosten met zich mee dankzij een subsidie die we samen aanvragen voor dit traject. 

Team coach
MELD JE VRIJBLIJVEND AAN VÓÓR 31 OKTOBER 

Selecteren we jou als zorgteam?

Gezien onze beperkte capaciteit en de wens van onze experts om voldoende tijd te besteden aan elk traject, kunnen slechts enkele zorgteams deelnemen. We maken een selectie en beoordelen samen of je aan de subsidievereisten voldoet. Onze partner NEWID stelt vervolgens, in overleg met jou en onze experts, een plan van aanpak op voor gezamenlijke indiening. Als de subsidie wordt toegekend, plannen we de start van het 6Sense™-verbetertraject voor medio 2024. Wij staan klaar om je team effectiever en plezieriger te laten werken! Doe je mee?

Vrijblijvend je interesse doorgeven

Heb jij interesse om mee te doen? Meld je dan voor 31 Oktober vrijblijvend aan via het formulier hieronder. Je krijgt dan een e-mail met meer informatie over de inhoud van het traject incl. de daaraan gekoppelde team experience, begeleiding- en adviestraject en de voorwaarden. Na beoordeling van alle aanmeldingen nemen wij vrijblijvend contact op om te kijken of we dit avontuur samen aan willen gaan.

Bedankt. Je ontvangt van ons een e-mail!

Andere mogelijkheden voor bedrijven

Onvergetelijke en verbindende teamuitjes buiten de comfortzone

Verrassende, activerende presentaties op jouw event

bottom of page