top of page
Team coaching.jpg
teamontwikkeling

Werk met experts uit ons partnernetwerk

WORKSHOPS, ADVIES EN PRAKTIJKGERICHTE TRAININGEN

Maatwerk voor langdurige impact!

Wil je na een Inspirerende Lezing of Team Experience de opgedane kennis en ervaring actief inzetten binnen jouw team? Dan brengen we je graag in contact met de experts uit ons partnernetwerk. Zij helpen je met  boeiende workshops, persoonlijke begeleiding en praktijkgerichte trainingen slimmer te werken. Zodat je sneller innoveert, blijere medewerkers krijgt of succesvol van start-up naar scale-up beweegt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten!

Bedrijfstraining
Experiences for growth flyer
BIJNA KOSTELOOS VOOR MKB DANKZIJ SUBSIDIE

Ontwikkel je team op een unieke én voordelige manier

Onze manier van werken verandert... ook in het mkb. Voor jou als ondernemer is het dan ook cruciaal je team te blijven door ontwikkelen. Zo word je wendbaar en blijft jouw organisatie toekomstbestendig. Maar hoe doe je dit kostenefficiënt en op een moderne, inspirerende manier? Welkom bij ons unieke 6Senses™ ontwikkeltraject! Een initiatief van ons samen met onze partner Newid om jouw team te helpen groeien. Het bijzondere? Deelname brengt vrijwel geen kosten met zich mee dankzij een subsidie.

N.B. Voor zorgorganisaties hebben we iets speciaals als onderdeel van het overheidsprogramma [Ont]Regel de zorg. Bekijk onze zorg-aanpak hier.

Dank. Download folder nu hier!

EEN ADVIESGESPREK VOOR JOU ALS ONDERNEMER?

Laten we (online) een kopje koffie drinken

Worstel jij als ondernemer of leider met uitdagingen in je bedrijf? Wil je eens sparren met een expert? Of zoek je gewoon even een klankbord? Wij bouwden een zorgvuldig netwerk op met experts die vaak gevraagd worden om mee te denken over thema’s als (digitale) transformatie, recruitment en selectie of anders werken. En het mooie? Zij reserveren hiervoor tijd in hun agenda voor jou. Binnenkort hier direct te boeken!

Janneke Tettero Ervaren teamcoach
IMG_2208.png
START MET HET SPANNENDSTE TEAM-UITJE VAN NEDERLAND

In de schoenen van een commando

Eerst ervaren wat anders werken kan betekenen? Kom dan naar onze trainingslocatie Blackout in Didam waar ook echte elite-eenheden trainen. Daar ervaren jullie de SF-principes met elkaar. Onder leiding van onze operators leer je anders plannen en samenwerken en voer je als team een echte missie uit. Uiteraard sluiten we af met een debrief met handvaten om de opgedane kennis te borgen in je dagelijkse werk.

Een voorstel op maat

Wil jij meer weten over wat de experts van onze partners kunnen betekenen bij begeleiding, implementatie advies of training on the job om ook slimmer te werken? Bijvoorbeeld om minder te vergaderen, meer beslissingen bij mensen zelf te laten of in rollen te leren werken? Vul het formulier in en we nemen contact met je op!

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Andere mogelijkheden voor bedrijven

Onvergetelijke en verbindende teamuitjes buiten de comfortzone

Verrassende, activerende presentaties op jouw event

bottom of page