top of page
Team coaching.jpg
SLIM leuker en productiever werken

Ontwikkel je team met behulp van top-ondernemers en special forces

ERVAAR DE KRACHT VAN TEAMS ZONDER EGO'S

Ontwikkel je team op een unieke manier!

Onze manier van werken evolueert... ook in het mkb. Als ondernemer is het cruciaal om je bedrijf en team continu te ontwikkelen voor wendbaarheid en toekomstbestendigheid. Ontdek kostenefficiënt en modern ondernemen met ons unieke 6Senses™ ontwikkeltraject, een initiatief van Newid en Nassau420.

 

En het bijzondere.. deelname is vrijwel kosteloos! Dus waar wacht je nog op? Laat ons je vandaag nog helpen met jouw subsidieaanvraag en geef je team een experience van top-niveau!

Bedrijfstraining
Schema
LEUKER EN PRODUCTIEVER WERKEN

In 4 stappen naar een topteam!

Wij helpen jouw organisatie groeien met een SLIM subsidieaanvraag van €24.999. Eigen bijdragen, voornamelijk in de vorm van interne arbeidsuren, dekken de overige kosten. Na toekenning van de subsidie (via loting) starten we met je team.

 

Met onze praktische 4-staps aanpak, geïnspireerd door organisatieprincipes van de Special Forces, zetten we stappen in groeiambities. Jouw betrokkenheid wordt gevraagd in de vorm van een symbolische bijdrage van €950 excl. 21% BTW, ter ondersteuning van de subsidieaanvraag en intakeprocedurekosten.

NIEUWE RONDE SLIM SUBSIDIE AANVRAGEN 

Doe jij ook mee?

Wanneer je als ondernemer interesse hebt om deel te nemen aan de aanstaande ronde waarin we opnieuw SLIM-subsidies aanvragen voor dit doel, nodigen we je uit om je hieronder aan te melden.

 

Ons team neemt direct contact met je op en samen zetten we de stappen die nodig zijn voor een succesvolle subsidie aanvraag inclusief activiteitenplanning. Wordt deze toegekend, gaan we gelijk aan de slag!

Groepsportret team experience

Ja, ik meld me vrijblijvend aan!

Zodra dit formulier is ingediend, nemen we onmiddellijk contact met je op. We beoordelen of je in aanmerking komt. Als dat het geval is en je akkoord gaat, bereiden we jouw SLIM-subsidieaanvraag voor.

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

ALLES OVER DE VOORDELEN VAN HET NIEUWE WERKEN

Bestel de bestseller Green On

Ontdek de voordelen van slimmer werken in het bestverkopende boek "Green On". Onze oprichter, professor en impact-ondernemer Daan Dohmen beschrijft hoe zorginnovator Luscii de principes van de Special Forces succesvol toepaste, waaronder een 4-daagse werkweek met behoud van het salaris voor vijf dagen. Nummer 1 in de top-100 managementboeken

Bestel het boek vandaag nog  
hier ontvang een leuk extraatje 

Green on boek lezen

20%

Meer

productiviteit

70%

Minder

vergaderen

0,5%

Extreem laag ziekteverzuim

95%

Hoge medewerker-

tevredenheid

bottom of page