top of page

vr 26 apr

|

Trainingscentrum Blackout Didam

The Mind's Edge

In de Experience ‘The Mind’s Edge’ is niets wat het lijkt en verandert de realiteit voortdurend. Onder begeleiding van de breintrainer van de Special Forces en een gecertificeerde adem-expert, ontdek je je onbewuste reacties onder stress en leer je vaardigheden om jezelf gefocust te houden.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
The Mind's Edge
The Mind's Edge

Tijd en locatie

26 apr 2024, 08:00 – 16:30

Trainingscentrum Blackout Didam, Vincwijcweg 1A, 6941 RG Didam, Nederland

Over het evenement

VIJANDIG GEBIED | 04:10 uur | -15 C

Thomas ligt al urenlang op het dak van het door oorlog verwoeste huis, aan de rand van de stad. Het is hartje winter. Door het vizier van zijn wapen houdt hij het vastgelopen vijandelijke voortuig aan de overkant van de rivier nauwlettend in de gaten, zijn oren gespitst op elk geluid om hem heen. Door flarden mist en duisternis verdwijnen ze af toe uit zicht, maar Thomas blijft alert. Zijn trouwe viervoeter Clif ligt naast hem. Doodstil. Net als zijn collega die dicht tegen hem aangekropen, bibberend van de kou, zijn ogen even dicht probeert te doen. Een confrontatie met de vijand is onvermijdelijk, en de vraag die in de lucht hangt, is alleen wanneer deze zal plaatsvinden...

Hoe krijgen commando's het voor elkaar om zelfs onder de meest extreme omstandigheden het hoofd kool te houden? Het geheim zit hem in mindcontrol; het conditioneren van een cruciaal stukje hersenen... de archivaris.

In de Experience 'The Mind's Edge' is niets wat het lijkt en verandert de realiteit voortdurend. Onder begeleiding van de breintrainer van de Special Forces en een gecertfiiceerd adem-expert, ontdek je onbewuste reacties onder stress en leer je vaardigheden om jezelf gefocust te houden, ongeacht de omstandigheden. Deze ervaring biedt essentiële instrumenten om de uitdagingen van het leven met de mindset van een commando aan te gaan. Waardevol om stressvolle situaties de baas te blijven, in je werk of privé.

---------------

Joost V. - Verbazingwekkend hoe het scenario voortdurend veranderde en hoe ik er steeds beter mee omging gedurende de dag. Ik kan niet wachten om de geleerde technieken ook thuis toe te passen!

---------------

Wat je zult ervaren en leren:

• Hoe je je geest onder controle houdt in bizarre situaties.

• De kracht van ademhaling beheersen om je lichaam en geest te reguleren.

• Het ontwikkelen van een ijzersterke mindset om elke uitdaging aan te gaan.

• Het integreren van levensveranderende technieken in je dagelijkse routine.

• Het smeden van banden voor het leven in slechts één dag

Waarom deze ervaring uniek is?

Je wordt niet alleen begeleid door onze ervaren operators uit de Special Operations Forces en onze ademhalings-expert, maar wordt ook deel van een groep gelijkgestemde avonturiers, die net als jij op zoek zijn naar groei en ontwikkeling. De banden die hier worden gesmeed zijn gestoeld op gedeelde ervaringen en een collectieve overwinning.

Veiligheid en ondersteuning:

Natuurlijk creëren wij een veilige omgeving waarin je kunt leren, groeien en je grenzen kunt verleggen, met volledige ondersteuning op elk moment dat jij dat nodig hebt. Jouw reis naar een sterker geest en lichaam begint hier! Ben je klaar voor de uitdaging en om je leven te transformeren?

-------------

VOOR BEDRIJVEN

Deze Experience is ook te organiseren als team-Experience voor bedrijven. Neem met ons contact op voor een bedrijfsaanbod op maat.

Deel dit evenement

bottom of page