top of page

vr 01 sep

|

Nijmegen

Mission24 (met gratis kennismaking)

Onthul je potentieel in deze 24 uurs uitdaging met onze operator Nassau14. Een unieke beleving die je niet zult vergeten. De kennismaking is gratis waarna je bepaalt of je echt mee wilt doen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mission24 (met gratis kennismaking)
Mission24 (met gratis kennismaking)

Tijd en locatie

01 sep 2023, 14:00 – 18:00

Nijmegen, Witsenburgselaan 35, 6524 Nijmegen, Nederland

Over het evenement

Mission24 is een intense, unieke ervaring. Deelnemers worden 24 uur lang onder begeleiding van instructeurs met een Special Operations Forces achtergrond uitgedaagd om hun ego opzij te zetten en onder extreme omstandigheden het beste uit zichzelf te halen. 

Ontdek je ongekende potentieel

Ontdek je ongekende potentieel met Mission24, een unieke, intensieve ervaring onder leiding van onze ervaren psycholoog en onze operator Nassau14. Binnen een selecte groep van maximaal acht deelnemers zul je 24 uur lang je grenzen verleggen en diepere lagen van jezelf ontdekken.

Kennismakingsmiddag (gratis)

Om geïnteresseerden een idee te geven van wat hen te wachten staat, wordt er een kennismakingsmiddag georganiseerd. Tijdens deze middag ontmoet je Operator Nassau14, onze instructeur die uiteenlopende missies heeft uitgevoerd over de hele wereld. Ook ontmoet je de gedragswetenschapper die nauw betrokken is bij Mission24 en de deelnemers persoonlijk begeleidt. Na de gratis kennismaking bepaal je of je mee wilt doen! 

Programma kennismaking:

 1. Je komt om 13:00 uur naar onze trainingslocatie in Nijmegen. 
 2. Je ontmoet Operator Nassau14 en onze psycholoog. 
 3. Je neemt deel aan de In-test om de basiseisen* te toetsen. 
 4. Je hebt een gesprek met onze operator en psycholoog. 
 5. We sluiten af met een hapje en een drankje. 

Persoonlijke intake

Een week voor de missie hebben we een online intakegesprek om samen je doelen voor deze uitdaging vast te stellen. Of je nu streeft naar fysieke weerbaarheid, mentale veerkracht, emotionele intelligentie of spiritueel bewustzijn, Mission24 is ontworpen om je op alle niveaus uit te dagen.

Leiderschap en teamwork

Tijdens Mission24 worden met individuele opdrachten en teamuitdagingen je capaciteiten op de proef gesteld. Zoals bij de Special Operations Forces, zul je leiderschap en teamwork moeten tonen, vergelijkbaar met situaties achter vijandelijke linies. Deze vaardigheden zijn niet alleen waardevol tijdens de missie, maar zullen ook van grote waarde zijn in je werk- en privéleven.

Reflectie achteraf

Na de intensieve ervaring van Mission24 nemen we de tijd om te reflecteren. Twee weken na de missie houden we een online follow-up gesprek. Hier bespreken we hoe je de opgedane inzichten kunt toepassen in je dagelijks leven.

Mission24 is meer dan een uitdaging, het is een transformerende reis die de rest van je leven kan beïnvloeden. Ben je klaar om je ware potentieel te ontdekken? LET OP: MISSION24 IS ALLEEN TOEGANKELIJK NA HET VOLGEN VAN MISSION24 - KENNISMAKING. DE DATUM VOOR MISSION24 IS ERGENS IN OKTOBER EN WORDT NADER BEKENDGEMAAKT.

* BASISEISEN (MAN EN VROUW): 

2400m (12min), 30 push-up (2 min), 40 sit-up (2 min), 6 pull-up (2 min)

Tickets

 • Mission24 - Kennismaking

  Dit is jouw gratis ticket voor Mission24 - Kennismaking. Tijdens deze kennismakingsmiddag maak je kennis met onze operator en expert die je begeleiden. Ook doe je de 'in-test' om te bepalen of je fit genoeg bent om aan deze uitdaging mee te doen. Je ontvangt advies van onze operator waarna je zelf bepaalt of je mee wilt doen aan de echte Mission24.

  € 0,00
  Uitverkocht
 • Mission24 - the real deal

  Dit is jouw ticket voor Mission24. Het hele event dat plaatsvindt op een nader in overleg te bepalen moment. Dit ticket is alleen bestelbaar nadat je met de gratis kennismaking hebt meegedaan en je advies van onze Operator hebt ontvangen.

  € 1.950,00
  Btw: BTW inbegrepen
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page