top of page

Datum wordt later vastgesteld

|

Nijmegen

Mission24

Onthul je potentieel in deze 24 uurs uitdaging met onze operator Nassau14. Een unieke beleving die je niet zult vergeten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mission24
Mission24

Tijd en locatie

Datum wordt later vastgesteld

Nijmegen, Witsenburgselaan 35, 6524 Nijmegen, Nederland

Over het evenement

Ontdek je ongekende potentieel

Ontdek je ongekende potentieel met Mission24, een unieke, intensieve ervaring onder leiding van onze ervaren psycholoog en onze operator Nassau14. Binnen een selecte groep van maximaal acht deelnemers zul je 24 uur lang je grenzen verleggen en diepere lagen van jezelf ontdekken.

Persoonlijke intake

Een week voor de missie hebben we een online intakegesprek om samen je doelen voor deze uitdaging vast te stellen. Of je nu streeft naar fysieke weerbaarheid, mentale veerkracht, emotionele intelligentie of spiritueel bewustzijn, Mission24 is ontworpen om je op alle niveaus uit te dagen.

Leiderschap en teamwork

Tijdens Mission24 worden met individuele opdrachten en teamuitdagingen je capaciteiten op de proef gesteld. Zoals bij de Special Operations Forces, zul je leiderschap en teamwork moeten tonen, vergelijkbaar met situaties achter vijandelijke linies. Deze vaardigheden zijn niet alleen waardevol tijdens de missie, maar zullen ook van grote waarde zijn in je werk- en privéleven.

Reflectie achteraf

Na de intensieve ervaring van Mission24 nemen we de tijd om te reflecteren. Twee weken na de missie houden we een online follow-up gesprek. Hier bespreken we hoe je de opgedane inzichten kunt toepassen in je dagelijks leven.

Mission24 is meer dan een uitdaging, het is een transformerende reis die de rest van je leven kan beïnvloeden. Ben je klaar om je ware potentieel te ontdekken?

LET OP: MISSION24 IS ALLEEN TOEGANKELIJK NA HET VOLGEN VAN MISSION24 - KENNISMAKING. DE DATUM VOOR MISSION24 IS ERGENS IN OKTOBER EN WORDT NADER BEKENDGEMAAKT.

Tickets

  • Mission24

    Dit is jouw ticket voor Mission24.

    € 1.950,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page