top of page

Time is TBD

|

Didam Trainingscentrum Blackout

Medics meet Surgeons (geaccrediteerd)

Een unieke beleving voor medisch specialisten! Ervaar zelf onder begeleiding van Special Forces Medics medisch leiderschap onder druk. Accredidatie aangevraagd.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Medics meet Surgeons (geaccrediteerd)
Medics meet Surgeons (geaccrediteerd)

Tijd en locatie

Time is TBD

Didam Trainingscentrum Blackout, Vincwijcweg 1A, 6941 RG Didam, Nederland

Over het evenement

In een veeleisende wereld waarin medische beslissingen een verschil kunnen maken tussen leven en dood, nodigt Nassau420 u uit voor een unieke bijeenkomst - Medics Meet Surgeons. Hier krijgt u de kans om uw vaardigheden en medisch leiderschap aan te scherpen onder unieke begeleiding van Medics van de Special Operations Forces.

Praatje: leer de theorie achter het succes van medisch leiderschap bij de Special Operations Forces

De dag start met een aantal interactieve sessies onder leiding van prof. dr. ir. Daan dohmen en enkele van onze meest ervaren SF-operators die routinematig onder intense druk werken. Ontdek hoe zij hun kalmte bewaren, snelle en effectieve beslissingen nemen en hun teams motiveren, zelfs in de meest extreme situaties. U krijgt de gelegenheid om hun medical combat technieken en strategieën te leren, en deze aan te passen aan uw eigen medische praktijk.

Plaatje: ervaar zelf hoe bepaalde medische handelingen onder druk uit te voeren

Na een lunch richt het middagprogramma zich op leiderschapsvaardigheden, organisatieontwikkeling en medisch handelen onder druk. U zult weggaan met een dieper begrip van hoe u uw team kunt leiden en motiveren, hoe u uw praktijk efficiënt kunt organiseren en hoe u effectief kunt handelen in stressvolle situaties. Dit evenement is zorgvuldig ontworpen om u te ondersteunen in uw groei als professional en leider in de gezondheidszorg. In diverse oefeningen leert u de belangrijkste C/ABCD methoden en specifieke medische vaardigheden, inclusief demonstraties van ervaren instructeurs.

Daadje: voer een heuse SF-missie uit en breng het geleerde in de praktjk in onze oefen-jungle in Didam

Het tweede deel van de middag staat in het teken van het uitvoeren van een heuse missie onder begeleiding van Operators van Special Operations Forces. U kruipt zelf in de huid van een operator en gaat de uitdaging aan om in onze oefen-jungle een missie uit te voeren. SF-operators begeleiden u en uw medisch leiderschap onder druk zal op de proef worden gesteld. Na deze experience wordt uitgebried met elkaar in een hot-debrief geëvalueerd.

Gezellige afsluiting met uitgebreide kans om te netwerken

Sluit u aan bij ons op Medics Meet Surgeons en beleef een transformerende ervaring die uw kijk op medisch leiderschap en prestaties onder druk zal veranderen. Wij geloven dat iedere medische professional de capaciteit heeft om te groeien en te bloeien, zelfs onder de meest intense druk. Naast een hele leerzame dag en onvergetelijke ervaring is er tijdens de afsluitende borrel voldoende kans om te netwerken met andere medische professionals en waardevolle inzichten te delen. Of u nu een ervaren arts bent of net begint in uw carrière, u zult de tools en technieken verkrijgen om uw potentieel ten volle te benutten.

ACCREDITATIE AANGEVRAAGD (8 punten)

Schrijf u vandaag nog in en bereid u voor op een onvergetelijke ervaring die uw carrière naar een hoger niveau zal tillen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij Medics Meet Surgeons en samen een nieuw hoofdstuk in medisch leiderschap te beginnen. Accreditatie (8 punten) is aangevraagd. De dag duurt van 9:00u tot 17:30u . Achteraf krijgt elke deelnemer gratis toegang tot Club420 inclusief Nassau420 App om te blijven leren en van exclusieve kortingen te profiteren.

Tickets

 • Individuele ticket

  Deze ticket is voor uw deelname aan Medics Meet Surgeons. Ervaar onder begeleiding van Special Forces Medics hoe het is om medische handelingen uit te voeren onder druk. Wordt een waar medisch leider!

  € 699,00
  Btw: BTW inbegrepen
  Verkoop geëindigd op
 • Team-ticket (4 personen)

  Neem als team deel aan Medics Meet Surgeons en profiteer van bijna 20% korting!

  € 2.299,00
  Btw: BTW inbegrepen+€ 57,48 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page