top of page

vr 17 nov

|

Ons Trainingscentrum Didam (Blackout)

Full Mission Profile: voer een SF missie uit

In deze Full Mission Profile ga je een heuse Special Operations Forces missie uitvoeren. In een dag en ochtend ga je van plan (mission brief) tot eind (debrief) en alles wat daartussen gebeurt. Je eindigt met 1-op-1 feedback voor jouw persoonlijke groei als leider.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Full Mission Profile: voer een SF missie uit
Full Mission Profile: voer een SF missie uit

Tijd en locatie

17 nov 2023, 08:00 – 18 nov 2023, 21:00

Ons Trainingscentrum Didam (Blackout), Vincwijcweg 1A, 6941 RG Didam, Nederland

Over het evenement

Wil jij groeien als leider? Bijvoorbeeld als talent in een organisatie, of gewoon omdat je jezelf dat gunt? Maak je dan klaar voor een buitengewone ervaring en training die speciaal is ontworpen voor  professionals en talenten in het bedrijfsleven zoals jij. Welkom bij onze: “Full Mission Profile”!

Ga verder dan traditionele leiderschapscursussen

Bij deze exclusieve experience - ontwikkeld door onze ervaren instructeurs en operators van de Special Operations Forces -  gaan we verder dan de traditionele leiderschapscursussen. We nemen je mee op een reis van zelfontdekking en persoonlijke groei, waarbij we drie essentiële pilaren van transformatief leiderschap diepgaand onderzoeken: 

 • Het fysieke: hoe ga jij om met stress en druk?
 • Het morele: maak jij de juiste keuzes voor je missie, je mensen en jezelf?
 • Het conceptuele: kan jij strategie vertalen naar een plan en uitvoerbare doelen?

Uniek in Nederland: voer een echte SF missie uit

Bovengenoemde leiderschapscompetenties leer je niet in een boek of masterclass. Deze leer je in de praktijk in een situatie buiten je comfortzone. En wij bieden je die mogelijkheid door een heuse Special Forces missie van begin tot einde uit te voeren in een team van gelijkgestemden. Je vertaalt de doelstellingen naar een strategie en plan. Je voert uit en leert omgaan met continue veranderingen. En je evalueert op individueel en teamniveau. Je wordt begeleid door echte commando's en professionals uit het bedrijfsleven. Zij delen hun kennis, vaardigheden en geheimen rechtstreeks met jou, zodat je direct kunt profiteren van hun inzichten en ervaringen.

Leer wie je bent en wordt een betere versie van jezelf

Onze Full Mission Profile is een compleet nieuwe benadering van leiderschapstraining. Hier draait het niet om saaie break-outsessies of klassikale concepten. In plaats daarvan staan actie en ervaring centraal. Je zult de werkwijzen en principes van echte commando's ondergaan en deze direct kunnen toepassen in het bedrijfsleven en als persoonlijke leider.  Tijdens deze onvergetelijke reis leer je niet alleen wie je bent, maar ontdek je ook welke richting je wilt inslaan . Je wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen, angsten te overwinnen en je potentieel te maximaliseren. Je zult ontdekken hoe je onder druk presteert, teamdynamiek optimaliseert en strategisch denkt in complexe situaties.

Wat kan je concreet verwachten?

De Full Mission Profile omvat een breed scala aan activiteiten en scenario's die je zullen uitdagen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Klimmen, navigeren, samenwerken, beslissingen nemen onder stressvolle omstandigheden - dit alles en nog veel meer staat je te wachten. 

Jouw leiderschapskills worden daarbij getraind op vier onderdelen:

 1. De planning van een SF-missie inclusief alle afhankelijkheden
 2. De uitvoering van een SF-missie inclusief onverwachte gebeurtenissen
 3. De hot-debrief van een SF-missie met je team
 4. Een BBQ en kampvuur om met elkaar te relaxen en de Operators te ontmoeten inclusief (1-op-1/groeps) feedback

Alle materialen, eten en drinken en faciliteiten zijn inclusief. Enige fysieke belastbaarheid is vereist maar je hoeft niet zo fit te zijn als een commando. Dit is jouw kans om jezelf echt te leren kennen en te groeien als leider. Bereid je voor op een levenstransformerende ervaring die ongekend gaaf is. En nog niet eerder ergens aangeboden wordt.

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en je potentieel te realiseren? 

Bestel een ticket individueel of neem vandaag nog contact met ons op als je vragen hebt of als bedrijf (b.v. voor jouw talent-pool) een unieke ervaring wilt organiseren. Contact opnemen kan door een "gratis intake ticket" te bestellen waar je je vraag kunt achterlaten.

Tickets

 • FMP - individueel vraag

  Dit ticket is voor individuen die overwegen mee te doen met de FMP maar nog wat meer informatie nodig hebben. Neem deze ticket en we nemen contact met je op. Je verplicht je dan nog tot niets.

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • FMP - team vraag

  Dit ticket is voor HR-managers of teams in bedrijven (b.v. een talent-pool, leiderschapsklas, MT, founder-startup-team etc) die overwegen om als team mee te doen met de FMP maar nog wat meer informatie nodig hebben. Neem deze ticket en we nemen contact met je op. Je verplicht je dan nog tot niets.

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • Talent-FMP: individuele ticket

  Dit is jouw ticket voor FMP als individu. De missie vindt plaats op een nader in overleg te bepalen moment. Dit ticket geeft je toegang tot deelname aan de volledige SF-missie inclusief overnachting en 1-op-1 carrière debrief. Uniek in Nederland! De datum voor de missie wordt in overleg gepland als er in totaal 8 mensen zijn die zich hebben ingeschreven.

  € 1.495,00
  Btw: +€ 313,95 BTW
  Verkoop geëindigd op
 • Talent-FMP: team ticket (4p)

  Dit is jouw ticket voor FMP als team van 4 personen. De missie vindt plaats op een nader in overleg te bepalen moment. Dit ticket geeft je toegang tot deelname aan de volledige SF-missie inclusief overnachting en 1-op-1 carrière debrief. Uniek in Nederland! De datum voor de missie wordt in overleg gepland als er in totaal 8 mensen zijn die zich hebben ingeschreven.

  € 5.500,00
  Btw: +€ 1.155,00 BTW
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page