top of page

zo 01 okt

|

Nijmegen

Fit als een Commando

Een uniek 10-weeks trainingsprogramma gebaseerd op technieken en methoden rechtstreeks uit de trainingsroutines van elite-commando's. De training wordt op-maat samengesteld en is geschikt voor elke niveau.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Fit als een Commando
Fit als een Commando

Tijd en locatie

01 okt 2023, 12:00 – 31 dec 2023, 12:00

Nijmegen, Nijmegen, Nederland

Over het evenement

Welkom bij 'Fit als een Commando', het innovatieve en uitdagende trainingsprogramma van Nassau420! Dit programma, uniek in zijn soort, haalt de technieken en methoden rechtstreeks uit de trainingsroutines van elite-commando's en past ze aan voor jou, ongeacht je huidige fitnessniveau.

Persoonlijke online intake

'Fit als een Commando' is een intensief programma van 10 weken dat begint met een persoonlijke intake. Om jou perfect te kunnen begeleiden, ontvang je nadat je je hebt ingeschreven een uitnodiging voor een online intake met onze training. Jouw motivatie wordt getoetst en je maakt kennis met onze hoofdtrainer. Na deze intake ontvang je een persoonlijk trainingsschema. Op basis daarvan bepaal jij definitief of je gaat deelnemen aan het hele programma (kosten voor de intake krijg je dan retour).

Intensief 10-weeks programma

Het programma start vervolgens in groepjes van maximaal 10 deelnemers. Je neemt twee keer per week deel aan personal training onder begeleiding van onze partner FitBodyLifestyle, afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen. Via onze handige app krijg je een op maat gemaakt leefstijl-, voeding- en trainingsplan, dat je zal helpen om op en top fit te worden.

Maar het is niet alleen fysieke training: het is een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Nassau420 biedt ook voedingsadvies en levensstijlbegeleiding om ervoor te zorgen dat je optimaal presteert. Bovendien profiteer je van online coaching die je ondersteunt op jouw weg naar fitness.

Belevingen met Operator Nassau20

En dat is nog niet alles! Gedurende het programma breng je elke maand een middag door met onze Operator Nassau20, gespecialiseerd in mentale weerbaarheid en fitheid. Deze midagen zullen je uitdagen, inspireren en motiveren om je grenzen te verleggen en de ongelofelijke capaciteiten van je lichaam en geest te ontdekken.

Ga de uitdaging aan en word lid van 'Fit als een Commando'. Met Nassau420 krijg je de tools, de begeleiding en de motivatie die je nodig hebt om je doelen te bereiken.  Durf jij de uitdaging aan te gaan en net zo fit te worden als een commando?

N.B. Fit als een Commando wordt momenteel landelijk uitgerold. 

De eerste editie start in Nijmegen.

Tickets

 • Fit als een Commando - INTAKE

  Een online intake waarna je een persoonlijk training- leefstijl- en voedingsschema op maat ontvangt. Je bepaalt vervolgens of je wilt starten met het 10-weekse programma "Fit als een Commando". Na de intake ontvang je een coupon met €99 korting op het totale programma. Deze kan je inwisselen bij je definitieve inschrijving.

  € 99,00
  Btw: BTW inbegrepen
 • Fit als een Commando - PROGRAM

  Deze ticket is voor het hele 10-weekse Fit als een Commando programma. Je bepaalt of je hieraan mee wilt doen NA je online intake op basis waarvan we je persoonlijke trainingsschema opstellen. Vul de kortingscode in die je hebt gekregen na de INTAKE en krijg je intake van €99 retour.

  € 999,00
  Btw: BTW inbegrepen

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page