top of page

vr 08 mrt

|

Trainingscentrum Blackout Didam

Embrace the cold (UITVERKOCHT)

Versterk je mentale en fysieke weerbaarheid met onze Special Forces brein-trainer Nassau201 en Wim Hof-gecertificeerde koudetrainer Rob . Ontdek de kracht van 'mind control' en ervaar praktisch hoe ademhaling, koude en toewijding bijdragen aan een gezonder leven tijdens deze dag vol mindfucks!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Embrace the cold (UITVERKOCHT)
Embrace the cold (UITVERKOCHT)

Tijd en locatie

08 mrt 2024, 08:00 – 16:30

Trainingscentrum Blackout Didam, Vincwijcweg 1A, 6941 RG Didam, Nederland

Over het evenement

100% mentale controle met SF brein-traning en de Wim Hof methode en brein-training!

Ontdek de oerkracht van je eigen geest met een unieke ervaring die zowel je lichaam als ziel revitaliseert! Doe mee en leer hoe je jouw mentale en fysieke welzijn kunt beheersen en verbeteren met technieken van de Wim Hof Methode en brein-training, rechtstreeks afkomstig uit de wereld van de Special Operations Forces.

Ontwikkel de mindset van een commando

In het eerste deel van de training staat mind-control centraal. Ontdek hoe commando's het aandurven om acties te ondernemen waarbij je brein schreeuwt: "DOE HET NIET". Tijdens uitdagende opdrachten buiten je comfortzone ga je verder dan ooit voor mogelijk gehouden, doorbreek je mentale barrières met brein-trainingstechnieken van de Special Operations Forces. Leer strategieën om je gedachten te beheersen en versterk je mentale weerbaarheid, begeleid door Operator Nassau201, tevens brein-instructeur bij de Special Operations Forces.

De kracht van de koude, onder begeleiding van onze expert

In het tweede deel van de dag maak je een fascinerende reis door je lichaam met onze Wim Hof-gecertificeerde koudetrainer, Rob. Verken de wetenschap achter ademhaling, stofwisseling en het stemmetje in je hoofd, ook wel bekend als de archivarus. Samen met Rob duik je in de wonderen van 'mind control', ademhaling en blootstelling aan kou. Ontgrendel nieuwe niveaus van energie, focus en fysieke prestaties door te leren hoe je de kracht van natuurlijke elementen kunt benutten.

Wat je zult ervaren en leren:

• Hoe je je geest onder controle houdt in bizarre situaties.

• De kracht van ademhaling beheersen om je lichaam en geest te reguleren.

• Kou omarmen om je innerlijke vuur aan te wakkeren.

• Het ontwikkelen van een ijzersterke mindset om elke uitdaging aan te gaan.

• Het integreren van levensveranderende technieken in je dagelijkse routine.

• Het smeden van banden voor het leven in slechts één dag

Waarom deze ervaring uniek is?

Je wordt niet alleen begeleid door onze ervaren Operator en Expert, maar wordt ook deel van een groep gelijkgestemde avonturiers, die net als jij op zoek zijn naar groei en ontwikkeling. De banden die hier worden gesmeed zijn gestoeld op gedeelde ervaringen en een collectieve overwinning.

Veiligheid en ondersteuning:

Natuurlijk creëren wij een veilige omgeving waarin je kunt leren, groeien en je grenzen kunt verleggen, met volledige ondersteuning op elk moment dat jij dat nodig hebt. Jouw reis naar een sterker geest en lichaam begint hier! Ben je klaar voor de uitdaging en om je leven te transformeren?

VOOR BEDRIJVEN

Deze Experience is ook te organiseren als team-Experience voor bedrijven. Neem met ons contact op voor een bedrijfsaanbod op maat.

DATA: Voor alle data dat de Embrace the Cold Experience plaatsvindt, kijk op het overzicht hier.

Tickets

  • Individuele Ticket - 08/03/24

    Deze ticket geeft toegang tot Embrace the cold: Mind Control & reboot your mindset. Experience met onze ervaren Operator en Expert. De ticket is voor de hele dag inclusief koffie, lunch, thee en gebruik van alle voorzieningen en afsluitende borrel.

    € 495,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page