top of page

di 23 jan

|

Trainingscentrum Heilig Landstichting

Embrace the cold: 100% mentale controle

Train je mentale weerbaarheid met onze Wim Hof Expert Rob en brein-trainer Operator Nassau201 van de Special Operations Forces. Leer alles over 'mind control' en ervaar in de praktijk hoe ademhaling, koude en toewijding de sleutels tot een gezonder leven zijn.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Embrace the cold: 100% mentale controle
Embrace the cold: 100% mentale controle

Tijd en locatie

23 jan 2024, 08:00 – 16:00

Trainingscentrum Heilig Landstichting, Profetenlaan 2, 6564 BL Heilig Landstichting, Nederland

Over het evenement

100% mentale controle met de Wim Hof methode en brein-training! 

Duik diep in de kracht van je eigen geest met een unieke ervaring die je lichaam en ziel revitaliseert! Doe mee en leer hoe je jouw mentale en fysieke welzijn kunt beheersen en verbeteren met technieken van de Wim Hof Methode en brein-training, rechtstreeks afkomstig uit de wereld van de Special Operations Forces.

Elite mindset training met een Special Operations brein-trainer

Het eerste deel van de training staat in het teken van mind-control. Hoe durven commando's dingen te doen waarbij je brein schreewt: "DOE HET NIET". Tijdens deze training ga je verder dan je ooit voor mogelijk hield en breek je door mentale barrières met brein-trainingstechnieken die gebruikt worden door de Special Operations Forces. Je ontdek geheime strategieën om je gedachten te beheersen en mentale weerbaarheid te versterken. Dit alles onder begeleiding van een Operator Nassau201; tevens brein-instructeur bij de Special Operations Force.

De kracht van de koude, onder begeleiding van onze expert

Tijdens het tweede deel van de dag ontdek je met onze Wim Hof Expert Rob de wonderen van 'mind control', ademhaling en koude blootstelling. Ontgrendel nieuwe niveaus van energie, focus en fysieke prestaties door te leren hoe je de kracht van natuurlijke elementen kunt gebruiken.

Wat je zult ervaren en leren:

 • De kunst van de beheersing van ademhaling om je lichaam en geest te reguleren.
 • Koude omarmen om je innerlijke vuur te ontsteken.
 • Een ijzersterke mindset ontwikkelen om elke uitdaging aan te gaan.
 • Deze levensveranderende technieken leren integreren in je dagelijkse routine.

Waarom deze ervaring uniek is?

Je wordt niet alleen begeleid door onze ervaren Operator en Expert, maar wordt ook deel van een groep gelijkgestemde avonturiers, die net als jij op zoek zijn naar groei en ontwikkeling. De banden die hier worden gesmeed zijn gestoeld op gedeelde ervaringen en een collectieve overwinning.

Veiligheid en ondersteuning:

Natuurlijk zorgen wij voor een 100% veilige omgeving waarin je kunt leren, groeien en je grenzen kunt verleggen. Dit met volledige ondersteuning op elk moment dat jij dat nodig hebt. Jouw pad naar een sterkere geest en lichaam begint hier!  Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en je leven te transformeren?

VOOR BEDRIJVEN

Deze Experience is ook voor bedrijven te boeken. je komt dan als team op onze locatie of wij komen naar een locatie van jouw bedrijf. Deze experience is ook te boeken als onderdeel van een breder event of congres. Kijk hier voor meer informatie en vul het formulier onderaan in voor een voorstel op maat.

Tickets

 • Individuele Ticket - 23/01/24

  Deze ticket geeft toegang tot Embrace the cold: Mind Control! Experience met onze ervaren Operator en Expert. De ticket is voor de hele dag inclusief koffie, lunch, thee en gebruik van alle voorzieningen en afsluitende borrel.

  € 450,00
  Btw: BTW inbegrepen
  Verkoop geëindigd op
 • Team Ticket (4pers) - 23/01/24

  Deze ticket geeft toegang tot Embrace the cold: Mind Control! voor 4 personen. Experience met onze ervaren Operator en Expert. De ticket is voor de hele dag inclusief koffie, lunch, thee en gebruik van alle voorzieningen en afsluitende borrel.

  € 1.495,00
  Btw: BTW inbegrepen
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page