top of page
Susanne van Bijnen fase 3.jpg
Toen werd je zelf ziek tekst

Unieke Elearnity Experience
i.s.m. het  Jeroen Bosch Ziekenhuis 

MEER AANDACHT VOOR DE PATIENT IN JOUW ZIEKENHUIS!

Toen werd jezelf ziek

Welkom bij deze gloednieuwe Elearnity Experience: een digitale opleiding waarin jij je leert verplaatsen in de rol als patiënt. In het Jeroen Bosch Ziekenhuis is in 2017 het strategisch onderwerp ‘Toen werd je zelf ziek’ ontstaan vanuit de eigen ervaringen als patiënt van internist-infectioloog Marjan van Apeldoorn. Marjan en verschillende collega’s hebben als patiënt ervaren dat de essentie van goede zorg zich afspeelt ‘buiten de lijntjes’. Destijds zijn hun ervaringen en die van andere uitgewerkt in het boek 'Toen werd je zelf ziek'. En vanaf vandaag dus ook beschikbaar als een unieke digitale opleiding. 

Toen werd je zelf ziek
big-registratie
ELEARNITY EXPERIENCE THUIS OP DE BANK OF OP HET WERK

Belangrijk en dus volledig geaccrediteerd

Volg de opleiding 'Toen werd je zelf ziek' thuis op de bank of op je werk en ontvang na afronding accreditatiepunten voor jouw BIG registratie.

3 pt

Medisch specialisten

4 pt

Verpleegkundigen

4 pt

Verpleegkundig specialisten

Ankie en Marjan
EEN UNIEKE DIGITALE OPLEIDING

Leren van collega's

We kunnen in de zorg veel leren van collega’s die patiënt of naaste van een patiënt zijn geweest. Deze collega’s kijken namelijk vanuit beide perspectieven naar de zorg: het perspectief van zorgverlener én dat van degene die zorg ontvangt. ‘Toen werd je zelf ziek’ zet deze perspectiefwissel op verschillende manieren in. We hebben diverse workshops gegeven, video’s en VR-films gemaakt en op congressen gesproken. En nu is het zover. We hebben een unieke opleiding gemaakt, gebruik makend van het moderne Elearnity platform.

ZET DE PATIENT OOK CENTRAAL IN JOUW ZIEKENHUIS

Inspiratie én accreditatie

In deze opleiding krijg je inspiratie van de ervaringsdeskundigen. Daarnaast leer je hoe je dit in je eigen ziekenhuis kan toepassen. Met al deze waardevolle informatie kan je ervoor zorgen dat ook in jouw ziekenhuis nóg meer aandacht komt voor het perspectief van de patiënt. En het mooie is, je behaalt er ook nog accreditatiepunten mee:  Medisch specialisten (3 punten), verpleegkundigen (4 punten) en verpleegkundig specialisten (4 punten). Voor physician assistants is accreditatie aangevraagd. Krijg hieronder direct toegang tot onze impact-volle Elearnity Experience "Toen werd je zelf ziek".

Patient
Krijg toegang tot deze digitale opleiding en
ervaar hoe het is om patiënt te zijn!

Bedankt, je ontvangt nu een e-mail met verdere instructies!

Toegang tot deze Elearnity Experience kost €249 incl. BTW. Na aanmelding ontvang je een mail met je instructies en een persoonlijke toegangscode. Ook ontvang je een factuur met het verzoek deze te (laten) betalen.

bottom of page