top of page
IMG_2624_edited_edited.png
ONTDEK DE GREEN ON PRINCIPES VAN DE SPECIAL FORCES

Leuker én productiever werken

In Afghanistan maakt commando Richard zich klaar voor een capture or kill-missie ver achter vijandelijke linies. Op hetzelfde moment werken Joris en Daan in Amsterdam met hun bedrijf Luscii keihard om 200.000 mensen in Europa en Afrika te ondersteunen in een strijd tegen de coronapandemie.

 

Wat hebben deze twee situaties met elkaar te maken? Ze zijn beide Green On. De operators van de special forces kunnen dankzij de Green On-principes bovenmenselijke prestaties leveren. En dankzij Green On is Luscii het snelstgroeiende healthtechbedrijf van Nederland, met een vierdaagse werkweek met fulltime salaris voor iedereen. Met Green On stel je de kracht van mensen boven de processen. En dat werkt overal en altijd.

Een nieuwe missie boek open
“Innovatie komt alleen als mensen echt vrij zijn in hun denken en elkaar vertrouwen. Dit boek laat zien hoe je dat in je eigen teams kunt stimuleren!"

Ton van Garderen - GM Apple

Samenwerken pagina boek
HET SPANNENDSTE MANAGEMENTBOEK VAN NEDERLAND

Een boek vol concrete tips 

De oprichters van Nassau420 - Daan en Thomas - waren de initiatief-nemers voor de best-seller Green On welke met stip op no.1 binnen-kwam in de top-100 managementboek van Nederland. Samen met de collega's met wie zij het boek schreven, delen zij het geheim van hun succes aan de hand van vijf principes: samenwerken, flow, eenvoud, vertrouwen en aanpassingsvermogen. Samen zijn ze goed voor vijftig jaar ervaring in het leiden en trainen van mensen bij start-ups, bij corporates en in gevechtssituaties. Dit boek vertelt het spannende verhaal van de special forces en hoe hun bewezen principes zich vertalen naar situaties op de werkvloer. Vol met concrete tips om zelf vandaag nog te beginnen met 's werelds leukste en meest productieve manier van werken: Green On!

GESIGNEERDE VERSIE MÉT KORTINGSCOUPON

Een extraatje voor jou

Omdat wij zo trots zijn op Green On, bieden we je als mede-auteurs een klein extraatje. Korting mag niet (wet op de vaste boekenprijs), maar als je hieronder Green On aanschaft, ontvang je een uniek exemplaar dat is voorzien van een handtekening van Daan en Thomas, de oprichters van Nassau420 en mede auteurs van Green On. Ook krijg je een coupon voor 10% korting op een Experience naar keuze of bij een team-pakket zelfs €500 korting op een team-Experience. Wij belonen onze lezers die net als wijzelf enthousiast zijn geworden om het net even anders te doen graag!

Daan Dohmen & Operator
bottom of page